Service

Webdesign

Uw website is een visitekaartje voor uw bedrijf, maar wij vinden dat het meer is dan alleen een visitekaartje.
Websites zijn dynamisch en helpen u en uw bedrijf aan meer klandizie. Daarom bouwen wij de juiste website voor uw bedrijf.

Mobile App Development

In de huidige tijd zijn apps niet meer weg te denken. Thuis op je tablet even je mail checken of een spelletje doen voor de ontspanning, maar ook in het bedrijfsleven kan een app van dienst zijn en de bedrijfsprocessen bevorderen. Om hiervan een voorbeeld te geven: er zijn bedrijven die foto’s maken van hun gemaakte producten omdat ze die producten exporteren naar andere landen. Met een app zou je dan gemakkelijk foto’s kunnen maken en die gelijk kunnen verplaatsen naar de juiste mappen op een informatiesysteem. Dit is slechts één voorbeeld uit duizenden, maar wij willen u helpen uw idee te realiseren.

Software op Maat

Software op maat biedt u de juiste oplossing voor uw bedrijf. Wij van Ysane maken software om dergelijke processen of websites makkelijk te beheren. Neem bijvoorbeeld een Content Management Systeem voor uw website. Dit systeem zorgt er voor dat je makkelijker je eigen websites kan beheren. Eventueel kun je modules toevoegen zoals een planning board of een webshop en dit allemaal in een handomdraai.

Computerreparaties

Net als een auto of een fiets heeft een computer onderhoud nodig. Geeft u de computer geen onderhoud gaat het langzamer werken of kunnen er onderdelen kapot gaan. Wij bieden computerreparaties aan zodat u nog langer kan genieten van uw computer.

Computers op maat

Bent u toe aan een nieuwe computer? Wilt u dit in de vorm van een game computer of misschien een simpelere computer waar u uw e-mails op kunt lezen. Of zelfs een professionele CAD computer voor uw bedrijf. Samen kunnen we kijken wat de beste oplossing is voor u, compleet voor u op maat gemaakt.

Computer Hulp

Bij het gebruik van een computer komt niet veel bij kijken. Je zet hem aan en je kan bijvoorbeeld je e-mails lezen of naar internet gaan om bijvoorbeeld online te gaan shoppen. Maar een computer kan veel meer. Waar moet u allemaal op letten om veilig te kunnen browsen? Welke e-mails zijn legitiem en welke zijn er uit om uw bankgegevens te verkrijgen? Ysane bied tegen een lage prijs computer hulp aan. Zo leert u hoe u het beste kan omgaan met een computer en beschermt u uw zelf tegen de bedreigingen van tegenwoordig.